Hem Fångster Fiskekort Historik Karta Regler Kontakt
Giltigt fiskekort krävs för att fiska inom området. Du kan boka, betala och skriva ut Dagkort och 3-dagars kort här på hemsidan. För Årskort och Kombinationskort krävs medlemskap i Relax Fishing Club. Se nedan för mer information.

Nytt 2017 gällande Årskort för Nissan:
Medlemmar i Relax Fishing Club, RFC, kan köpa Årskort i Nissan för vuxen och ungdom och Säsongskort som gäller i både Nissan & Lagan. Dessa kort säljs inte digitalt här på hemsidan. Medlemmar i RFC erbjuds via e-post att köpa fiskekorten.

Antalet kort som säljs är begränsat till 250 st för Årskort Nissan och 50 st för Säsongskort Nissan & Lagan. Korten förbeställs på medlemssidorna på RFC av medlemmarna, trycks upp med namn och RFC-nummer och skickas hem per post innan säsongsstart.

Kravet på medlemskap i Relax Fishing Club ställs för att du ska kunna nås enkelt om det t.ex. ändras fiskeregler under säsong, något viktigt händer och för att kunna prenumerera på fiskekort till nästkommande år och behålla din plats i turordningen för att kunna för att bli garanterad fiskekort. Medlemskap i RFC registrerar du här.

För tillkommande RFC-medlemmar under säsongen som önskar köpa års-eller säsongskort – skicka ett mail till info@relaxfishingsweden.com för att ta redan på om det finns kort kvar att köpa och för att få betalningsuppgifter. Om fiskekorten beställs och betalas under påbörjad säsong kan det ta ca 1-2 veckor att få kortet eftersom det ska tryckas upp och skickas ut, efter att betalning är registrerad.

Årskort för Nissan och Säsongskort för Nissan & Lagan gäller mellan 2017-03-01–2017-10-14.

I övrigt gäller för 2017:
Giltigt fiskekort krävs för att fiska inom området. Boka, betala och skriv ut Dagkort och 3-dagars kort direkt här på Relax Fishing Sweden. Dessa fiskekort kan också köpas med Mastercard eller Visa kort – över disk- mot en administrationskostnad på 20 SEK på:

* Turistbyrån i Halmstad
* Turistbyrån i Laholm
* Wittlocks Sportfiske i Halmstad,
t.ex. om man inte har skrivare eller behöver hjälp.

Kunddator finns på försäljningsställena som kan användas – utan kostnad – för att betala fiskekort på nätet, skriva ut voucher/fiskekort så som dagkort eller 3-dagarskort samt registrera medlemskap i Relax Fishing Club.Fiskekort, Årskort, Dagkort och 3-dagars kort, skall bäras fullt synligt på armen. Fiskekort skall alltid kunna visas upp tillsammans med legitimation på begäran av fisketillsyningsman. Fiskekort vars kategori eller datum på något sätt har ändrats eller inte är ifyllt, är ej giltigt.

Följande priser gäller:Ungdom (12 - 18 år)Nissan (vuxen)Lagan/Nissan (vuxen)
1 dagskort75 kr160 kr
3 dagarskort470 kr600 kr
Årskort300 kr1000 kr2000 kr

Priserna inkluderar mervärdesskatt. Barn under 12 år i målmans sällskap får fiska gratis, om målsman har gällande fiskekort.

För dagkort och 3-dagarskort gäller:
Kvittot / Vouchern du erhåller vid betalning skriver du ut på vitt papper och använder som fiskekort. Den övre delen på A4-sidan innehåller informationen som du ska vika så att ditt namn och streckkod syns i plastfickan du bär på armen enligt anvisningen under fiskeregler. Om det gjorts flera kortköp i en beställning, skriv ut lika många kvitton/Vouchers, så att alla som betalt bär ett fiskekort. Var beredd på att visa upp giltigt fiskekort tillsammans med ID-handling.

Köp fiskekort här

Säsongsfiskekort som gäller både i Nissan och Lagan kräver medlemskap i Relax Fishing Club. Läs mer på www.relaxfishingsweden.com

Kontakt
TURISTBYRÅN Lilla Torg, 301 02 HALMSTAD Tel: 035 – 12 02 00

För mer information, besök
www.relaxfishingsweden.com